Βαλίτσα και φωτογραφική μηχανή

ABOUT
ROOMORE

Η πολύχρονη εμπειρία μας στη διάθεσή σας!

Η εταιρεία Στεφάνου Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 με κύριο τομέα δραστηριοποίησης την ανάπτυξη και διαχείριση αστικών ακινήτων. Πλέον έχει εδραιωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες και καινοτόμες εταιρείες στην δημιουργία ιδιωτικών έργων υψηλής ποιότητας. Με κύριο γνώμονα την υψηλή αισθητική και τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, ανοίξαμε το ROOMORE για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαμονής στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Το κτίριο των δωματίων στην αριστοτέλους
Εσωτερικός διάδρομος δωματιών
Φωτογραφία εσωτερικά των δωματίων
Φωτογραφία εσωτερικά των δωματίων

Το ROOMORE στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο Ιφιγένεια, ένα από τα δώδεκα κτίρια που απαρτίζουν την Πλατεία Αριστοτέλους από το 1960. Όλη η Θεσσαλονίκη θυμάται το σήμα κατατεθέν του κτιρίου, τη μεγάλη κάθετη φωτεινή ταμπέλα από νέον «Ιφιγένεια» του ομώνυμου κινηματογράφου στο υπόγειο του κτιρίου. Τα χρόνια πέρασαν και ο κινηματογράφος μετά από πολλές χρήσεις, έγινε ένα από τα πιο ονομαστά live stages της πόλης σήμερα. Τα δώδεκα συνολικά κτίρια που απαρτίζουν την πλατεία Αριστοτέλους έχουν κριθεί διατηρητέα από τη δεκαετία του 60.

Τρόποι πρόσβασης

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. 
Η διεύθυνσή μας είναι Πλατεία Αριστοτέλους 12, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Το ROOMORE απέχει 16χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιείτε το λεωφορείο X1, ή το Ν1 τις νυχτερινές ώρες, και κατεβαίνετε στη στάση "Πλατεία Αριστοτέλους". Το ίδιο λεωφορείο χρησιμοποιείτε και από τον σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ και το σιδηροδρομικό σταθμό, που απέχουν 5 και 2χλμ από εμάς αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το σιδηροδρομικό σταθμό τα λεωφορεία 10, 11, 14, 17 και από το σταθμό των ΚΤΕΛ τα λεωφορεία 2Κ, 3Κ.

Το εισιτήριο λεωφορείου κοστίζει δύο ευρώ για τη γραμμή Χ1 και ένα ευρώ για τις υπόλοιπες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://oasth.gr/. Το ταξί κοστίζει 20 ευρώ από το αεροδρόμιο και 5-10 ευρώ από το σιδηροδρομικό σταθμό και το σταθμό των ΚΤΕΛ.

Aristotelous Square Building photo