TASTEMORE

Η Θεσσαλονίκη είναι εδώ και αιώνες ένα χωνευτήρι πολιτισμών και αυτό φαίνεται στην αρχιτεκτονική της και – κυρίως -  στην κουζίνα της. Το βλέπετε, το ζείτε και το γεύεστε ό,τι και να δοκιμάσετε, είτε είναι κάτι γρήγορο στο χέρι όπως ένας γύρος, ένα σουβλάκι ή μία πίτα, είτε είναι ένα γκουρμέ εστιατόριο και η Θεσσαλονίκη έχει πολλά. Πάρα πολλά! Όσο για τα μπαρ, το στοιχείο ότι η Θεσσαλονίκη έχει τα περισσότερα μπαρ σε ολόκληρα τα Βαλκάνια, σε αναλογία με τον πληθυσμό της, σας φτάνει ως πληροφορία!

Spanakopita, delicious pie with spinach made by paradosiako
Alternative text

Αν σας αρέσουν τα γλυκά (σε ποιον δεν αρέσουν), η Θεσσαλονίκη έχει παράδοση στα τρίγωνα Πανοράματος, σε σιροπιαστά γλυκά αλλά και σε ό,τι γλυκό μπορεί να βάλει ο νους σας σε νεωτερικούς, γκουρμέ φούρνους και ζαχαροπλαστεία που κατακλύζουν την πόλη.

desserts
Alternative text
Alternative text
kafes